POZOVITE NAS

+381 11 3066 838

REALIZOVANI PROJEKTI

  • Početna
  • Savski Venac, Dedinje, Miloja Đaka 46

Savski Venac, Dedinje, Miloja Đaka 46

Grad: Beograd

Opština: Savski Venac

Deo grada: Dedinje

Ulica: Miloja Đaka 46

Spratnost: Su + P + 1 + Pk

Završen: 2015 godine

Prema Regulacionom planu prostorne celine “Dedinje”, predmetna lokacija se nalazi u delu prostorne celine “Lisicji potok”, namenjenom za stanovanje sa delatnostima, u zoni “V”. Predmetnim planom zona “V” obuhvata zgrade tipa retke izgrađenosti i unapređenje postojećeg karaktera heterogene izgradnje različitih tipova zgrada. 
Stambeni objekat spratnosti Su+P+1+Pk, ima 8 stambenih jedinica i jedan lokal, smešten je u elitnom naselju u exstra zoni.

Sam ulaz u objekat je orjentisan na ulicu Miloja Ðaka i Omladinsku ulicu. Struktura stanova je dvosobni, trosobni i cetverosobni sa velikim dnevnim boravkom, prostranim spavacim sobama, luksuzno opremljenim kupatilima i funkcionalnim kuhinjama.

Svi stanovi imaju velike natkrivene terase  kojima je ostvaren mir uredenog dvorišta. Objekat je izgraden po visokim standardima gradnje, najkvalitetnijim materijalima, visokim stepenom toplotne i zvucne izolacije, što omogucava i adekvatnu uštedu energije.
Objekat je priključen na daljinski sistem grejanja.
Svakom stanu je obezbeđeno  po jedno parking mesto.

Stanovi su opremljeni sigurnosnim ulaznim vratima, hrastovim parketom, petokomornom PVC fasadnom stolarijum, domaćom keramikom I klase, stepeništa i terase su obložene italijanskom granitnom keramikom.

Lokacija