POZOVITE NAS

+381 11 3066 838

REALIZOVANI PROJEKTI

  • Početna
  • Zvezdara, Cvetkova pijaca, Donska 17

Zvezdara, Cvetkova pijaca, Donska 17

Grad: Beograd

Opština: Zvezdara

Deo grada: Cvetkova pijaca

Ulica: Donska 17

Spratnost: Su + Pr + 2 + Pk

Završen: 2015 godine

Objekat se nalazi u mirnom delu naselja (potez Cvetkova pijaca), na opštini Zvezdara, gde su uglavnom izgrađeni individualni stambeni objekti i stambeni objekti za kolektivno stanovanje. Objekat je od centra Beograda (Trg Republike) udaljena 5 km, smešten između dve veoma bitne ulice i to ul. Voislava Ilića i Bulevara kralja Aleksandra, gde postoje stajališta za više linija javnog gradskog autobuskog, trolejbuskog i tranvajskog prevoza  što omogućava odličnu vezu sa bilo kojim  delom grada.

U bližoj okolini predmetne lokacije nalazi se više obdaništa, osnovnih škola i srednjih škola, zelena pijaca (Cvetkova pijaca), banke, pošta, prodavnice, lokali itd. Stambeni objekat je spratnosti Su+Pr+2+Pk, ima 14 stambenih jedinica.

Struktura stanova je uglavnom jednoiposobni stanovi (odvojena spavaća soba) sa kvadraturom od 35 – 40 m2, šta se u našem dugogodišnjem iskustvu pokazalo kao najinteresantnija struktura i površina koja se traži i prodaje na tržištu.

Sam objekat je modernog dizajna, izgrađen po visokim standardima gradnje, kvalitetnim materijalima, visokim stepenom toplotne i zvučne izolacije, što omogućava i adekvatnu uštedu energije.

Stanovi su opremljeni sigurnosnim ulaznim vratima, hrastovim parketom, petokomornom PVC fasadnom stolarijum, domaćom keramikom I klase,  stepeništa i terase su obložene italijanskom granitnom keramikom, obezbeđeno je grejanje na struju, norveškim radijatorima.

Lokacija